Beställa t shirt med tryck online

Ett smart sätt att skaffa profilkläder är att beställa t-shirt med tryck online. Vi på tshirtsidan.se har ett stort sortiment med t-shirts och andra tröjor att välja bland. När du har valt vilken eller vilka modeller du vill ha trycker vi dem med ditt unika tryck. Allt du behöver göra efter det är att hämta paketet på posten.

T-shirts med tryck är ett av de bästa sätten att sprida ditt budskap och göra reklam för ditt företag. Eftersom t-shirt är ett allroundplagg som nästan alla använder flera gånger i veckan, är det en gåva som de allra flesta uppskattar och även använder. 

T-shirts med tryck som giveaway

Om ska ställa ut på en mässa eller ett event är t-shirts med tryck en bra giveaway att ha med i båset. Låt trycket vara en diskret men ändå synlig företagslogotype, eller satsa på ett helt unikt tryck för den specifika tillställningen. Välj ut en herr- och en dammodell och sen är det bara att beställa t-shirt med tryck online.

Behöver du lagtröjor?

Har det fallit på din lott att skaffa lagtröjor? Ingen fara, vi hjälper dig. Det är är lätt och smidigt att beställa t-shirts med tryck online. Välj vilka t-shirts du vill ha ur vårt enorma sortiment, och kom överens om hur trycket ska se ut. Sedan är det bara att vänta, så dimper tröjorna ned i brevlådan.

Vi har sport-tröjor i flera olika modeller, så även om det är matchtröjor du är ute efter kan vi stå till tjänst.

Tryck ditt budskap på träningströjor

Idag är motion och träning en viktig del i mångas liv. En t-shirt i funktionsmaterial med ditt företagsnamn tryckt på är en bra giveaway. Det visar att du bryr dig om dina anställdas och kunders välmående och vill hjälpa dem att ha en sund och hälsosam livsstil.