Tryckeri för T-shirts

T-shirts med tryck är nog, i vår mening, det ultimata sättet att visa upp sitt budskap. Med vårt tryckeri för t-shirts skapar du lätt ditt eget tryck på tröjor som du väljer ur vårt stora sortiment. Vi trycker och levererar snabbt så du kan alldeles strax börja använda dina unika t-shirts.

Eftersom vi har ett eget tryckeri för t-shirts kan vi jobba snabbare då vi slipper mellanhänder. Det hjälper dig när du ska skapa ditt tryck, eftersom vår kundtjänst har all kunskap som behövs för att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att få ett så bra tryck som möjligt på dina t-shirts.

Tröjor till klubben

Om du är engagerad i något slags klubbverksamhet så vet du säkert redan hur viktigt det är med enhetlig klädsel. Att bära en klubbtröja ger en stark känsla av gemenskap och tillhörighet. Alla som bär en klubbtröja är stolta över att vara medlemmar. 

På tshirtsidan.se hittar du massor av t-shirts i olika modeller och färger. Vi har allt du kan tänkas behöva i form av klubbtröjor, och med vårt tryckeri för t-shirts får du klubbemblemet på plats på ett kick. Hos oss hittar du både t-shirts i bomull och funktionströjor.

Höj stämningen på festen

Ska du ha en större fest? Varför inte använda vårt tryckeri för t-shirts och skapa roliga tröjor med ett tryck som påminner om dagen?

Om du har tänkt dig lagaktiviteter eller tävlingar som en del av kalaset kan du göra lagindelningen tydligare med t-shirts i olika färger men med samma tryck. Kanske är det rent av på sin plats med funktionströjor, om aktiviteten är väldigt fysiskt krävande.

Skapa en vi-känsla med gemensam träning på jobbet

Om du inte redan har en idrottsklubb på din arbetsplats – skapa en! Tryck upp funktionströjor med företagsloggan och dra igång löprundor på lunchen. På så sätt syns ditt företag regelbundet och tydligt i närområdet. När det blir dags för tävlingslopp trycker du tröjor till alla som ska delta.