ekologisk tshirt

Vanliga frågor

Hur lång leveranstid har ni?

Alla beställningar skickas från oss inom 5 arbetsdagar. Vid eventuell avvikelse meddelar vi dig snarast möjligt.

Är det bra kvalité på era tröjor?

Ja, absolut! Vi använder oss av märket Gildan och modellen Soft-Style. Gildan är ett av världens mest sålda t-shirtmärke och är av riktigt hög kvalité. För garanterat lång livslängd gäller rådet att tvätta tröjorna ut och in på 40 grader utan att torktumla. I vårt högteknologiska lab (läs tvättstuga) har vi misshandlat tröjorna rejält genom att tvätta dom ett flertal gånger på 60 grader med trycket utåt och torktumlat mellan varje tvätt. Trycket håller utan problem. Men för att du ska kunna njuta av din tröja så länge som bara är möjligt – tvätta den i 40 grader och hängtorka.

Vad kostar frakten?

Noll kronor vid betalningsalternativ faktura. Vid valet postförskott tillkommer en postförskottsavgift om 50 kr (Postens avgift, ej tshirtsidans).

Hur trycks era tröjor?

Vi trycker själva med tekniken transfertryck. Trycket skärs ut ur en mjuk flexibel vinyl. Tryck och plagg placeras i en press som under högt tryck värmer/smälter ihop trycket med tyget. En av fördelarna med tekniken är att trycken inte “läker” igenom plaggets färg – alltid klara färger och inga sprickor efter ett par tvättar. Tål stretch och hårda tag!

Kan jag få trycka min egen tröja?

Inte på tshirtsidan.se men på vår sajt umeadekor kan du beställa vad som helst!

Hur är storlekarna på era tröjor?

Klicka här för att se en storleksguide.

Är det tröjan på bilden som hamnar i brevlådan?

Ja, det är exakt de tröjmodeller och färger du ser på bilderna som kommer i brevlådan. Eventuell färgavvikelse kan förekomma mellan din datorskärm och din kompis datorskärm. Den är dock troligen väldigt marginell.

Jag har en idé till en tröja som skulle passa här, vad gör jag?

Vi vill gärna höra din idé